Welkom bij de Bourgondiër

Beste bezoeker,

Graag verzorgen wij al uw evenementen zodat u in alle rust kunt werken naar een fantastische onvergetelijke dag zonder zorgen. Bekijk alvast onze menu keuzes deze kunnen st de budgeeeds aangepast worden naar wens, er kan ook steeds een offerte op aanvraag gemaakt worden . Hiervoor kunnen wij ter plaatste komen op het gewenste tijdstip.

Vaak kan catering kant-en-klaar aangeleverd worden op de locatie die u wenst. Vooral voor kleinere feesten is dit de ideale oplossing en vanzelfsprekend de budgetvriendelijkste. Samen met u spreken we dan tegen welke tijdstip u graag uw buffet hebt.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn en blijven verder graag te uwer beschikking voor verdere informatie.

Het Bourgondisch team.

Evenementen

Buffet

about us

Our Story of Success

A Perfect Blend of Sensational Food, Inspiring Ideas and Professional Staff

about us

Our Story of Success

A Perfect Blend of Sensational Food, Inspiring Ideas and Professional Staff

1997 – Silver service is oriented for a right-handed waiter. Thus to serve the food, the waiter stands behind the guest and to the guest’s left, holds or supports the platter with their left hand, and serves the food with their right hand. It is common for the waiter to hold the serving-fork above the serving-spoon both in the right hand, and use the fingers to manipulate the two as a pincer for picking up and transferring the food.

Catering

Ons Menu

services

Planning a Fabulous Event?

book today!

Book Your Tasting Session or Discuss Your Project

testimonials

Clients About Us

blog

Recent Articles

about us

Our Story of Success

Silver service is oriented for a right-handed waiter. Thus to serve the food, the waiter stands behind the guest and to the guest’s left, holds or supports the platter with their left hand, and serves the food with their right hand. It is common for the waiter to hold the serving-fork above the serving-spoon both in the right hand, and use the fingers to manipulate the two as a pincer for picking up and transferring the food.

Andreo Moreno, Master-Chef

staff

Team

gallery

Check Our Recent Projects

CONTACT US

Leave a Feedback or Ask a Question

Fout: Contact formulier niet gevonden.

top